Да си член на Гано Ексел означава да си привилегирован – независимо дали сте просто консуматор на продуктите или искате да започнете бизнес с помощта на Гано Ексел, може да се възползвате от възможностите, които предлага компанията, докато се наслаждавате на чудотворните продукти, обогатени с Ганодерма.

Всички регистрирани членове закупуват продуктите на дистрибуторска цена.
Имате възможността да получите безплатни продукти при определени промоции.
Имате възможността да си спечелите допълнителен доход.

За тези, които наистина проявяват интерес към възможностите, които могат да получат от Гано Ексел, членството в Гано Ексел също ще им осигури следното:
– Достъп до информация, която ще ви помогне да дистрибутирате продуктите на Гано Ексел ефективно, докато работите върху развитието на бизнеса си
– Бонуси и други месечни възнаграждения

Гано Ексел използва МЛМ (мулти-левъл) маркетинг план, с който може да се работи по три начина. Във всеки един момент може да попаднете в една от следните ситуации и да изберете да я промените веднага.

1. Консуматор

Може да изберете да станете член, просто за да закупувате продуктите на Гано Ексел на дистрибуторска цена. Следователно, всеки месец може да получавате малки бонуси, базирани на количеството продукти, което сте закупили. Може да препоръчате продуктите на ваши познати и да спечелите от това, като им ги продадете на малко по-висока цена.

2. Консуматор с допълнителен доход

Може да пожелаете да продавате все повече и повече продукти всеки месец, което ще ви донесе по-голям бонус. Може дори да решите да спонсорирате някои ваши познати, така че да станат членове на Гано Ексел и активна част от структурата на компанията. Това ще допринесе за повишаването на вашия доход постепенно.

3. Консуматор и бизнесмен

Някои от вас ще имат желание да научат в детайли маркетинг плана на Гано Ексел. Ако го направите, ще откриете всички ползи, които носят продуктите на Гано Ексел и ще започнете да ги презентирате на приятелите и семействата си. Ще започнете да регистрирате нови членове постоянно и ще вложите значителна част от времето си в изграждането на вашия бизнес и мрежа в Гано Ексел. Ще усвоите маркетинг плана в детайли и ще откриете начини да го използвате ефективно, за да генерирате по-висок месечен доход.

Основната идея зад мулти-левъл маркетинга е, че най-доволните клиенти правят най-добрата реклама. Ключовият елемент, който разграничава МЛМ стратегията от останалите маркетинг модели е, че възнаграждава щедро тези, които продават продукти и регистрират нови членове под тях. Човек, който регистрира нови членове под него се нарича „спонсор“ , а спонорът печели от активността на тези, които са регистрирани под него.
За да се регистрирате, трябва да имате спонсор.

За допълнителна информация, моля, свържете се с нас като попълните формата по-долу:

Вашите имена (задължително)

Вашият и-мейл адрес (задължително)

Тема

Вашето съобщение